Unikátní a naprosto jedinečná večeře pod vedením Pavla Chrásta, jednoho z nejlepších degustátorů České republiky.
To vše v harmonii jídel našeho executive chef Pavla Veltruského, který má zkušenosti ze 3* Michelinské restaurace The Waterside Inn a vařil i pro hollywoodské hvězdy jako třeba Julii Roberts.
O co konkrétně jde? Pavel Chrást ukáže, jak diametrálně odlišná, a přesto velmi harmonicky působící, vína lze k jednomu chodu použít. Například velmi suché Champagne versus velmi sladké víno z apelace Sauternes podávané současně k jednomu chodu. Navnadilo Vás to?
Tak zde je menu:
1.A Domaine Vitteaut Alberti, Cremant de Bourgogne Cuvée Agnes
1.B Domaine Mittnacht Freres, Gentil Gyotaku 2016
tataráček z punkevního sivena s citrusovými plody
**********************************************************
2.A Meurgey – Croses, Saint Véran "Clos de la Maison" 2015
2.B Guy Breton, Morgon Vieilles Vignes 2016
divoký chřest, zastřené vejce se smrži
********************************************
3.A Domaine André Perret , Condrieu "Chéry" 2011
3.B Guy Breton, Morgon Ptit Max 2015
restovaný telecí brzlík, omáčka z pineau de charentes, topinamburové pyré
***************************************************************
4.A Maison Champy, Bourgogne Chardonnay "Signature" 2011
4.B Domaine André Perret, AOC Saint Joseph rouge 2014
štika, říční rak, zelený chřest, omáčka nantua
****************************************************
5.A Domaine Albert Mann, Riesling Cuvée Albert 2016
5.B Domaine Dupasquier, Volnay 2006
jehněčí jazyk, jarní česnek, fava fazolky, merguez
*********************************************************
6.A Legras & Haas, Exigence N°8 Prestige Grand Cru Champagne
6.B Chateau Guiraud,AC Sauternes, Premier Cru Classe 1997
vanilkové mille-feuille, slaný karamel
*********************************************************
Cena za menu včetně vín 2990 Kč/osoba
Rezervace nutná předem pouze na info@restaurantsignature.cz
Těšíme se na vás!